Skip to content

Fodrászat

Fodrászok

pradalits-eleonora-fodrasz-hairmonia-szepsegszalon-zuglo
Nóri, fodrász

Pradalits Eleonóra vagyok, és szeretnék bemutatkozni röviden. Gyermekkori álmom volt, hogy fodrász lehessek, így elhivatott vagyok a munkámban. Gyakorlati éveimet kiváló mestereknél töltöttem. Sokat tanultam arról az elméleti és gyakorlati oktatás során, hogy munkámat mindig a lehető legnagyobb tudással és odafigyeléssel végezzem.

Célom a tökéletes frizura megtalálása. Szeretem látni vendégeim szemében az örömteli elégedettséget az új frizura megszületése során.

A Hairmónia Szépségszalon barátságos és tiszta környezetében maximális odafigyeléssel igyekszem szakmámat végezni minden régi és új vendégem részére.

Árlistám

Bejelentkezés: +36 20 958 3275
Munkaidő: H-K-Sz: 08-14; Cs-P: 14-21

Hegedűs Éva fodrász

Számomra egy tökéletesen elkészített frizura nem csak a megjelenésünket és stílusunk egy részét képezi, hanem az alapját. Épp ezért tartom fontosnak azt, hogy a hajápolás a szalonon kívül is folytatódjon. Munkámban a legnagyobb öröm az ha a vendégem elégedetten mosolyog vissza rám a tükörből, mert sikerült megvalósítani azt a mit Ő megálmodott. Ennek elengedhetetlen kelléke  a megfelelő konzultáció és diagnózis, amire nagy figyelmet fordítok. Fontos, hogy mindenkinek személyre szabott szolgáltatást tudjak nyújtani.

Így kezdődhet el a közös jövő. :)

A fodrászatot a legszebb szakmák egyikének tartom, hiszen amellett, hogy kreativitást igényel, sosem unalmas.

Aki ismer tudja, hogy az emberi kapcsolatok a beszélgetések épp olyan fontosak nekem, mint az hogy minőségi munkámmal tegyem szebbé a vendégeim napjait.

Bejelentkezés: +36 70/639-6306
Munkaidő: